Poniedziałek (20.03.2023)
Śniadanie: Bułka (mąka pszenna, mleko), masło, szynka drobiowa, pomidor, herbata.
Obiad: Zupa kalafiorowa (mąka pszenna, śmietana, seler) z makaronem (mąka pszenna, jaja), gulasz (mąka pszenna, śmietana) z kaszą, ogórek konserwowy, monte (mleko, orzechy laskowe), herbata.
Podwieczorek: Baton (mąka pszenna, mleko), jabłko.
Wtorek (21.03.2023)
Śniadanie: Chałka (mąka pszenna, mleko), masło, płatki kukurydziane, mleko.
Obiad: Zupa ogórkowa (mąka pszenna, śmietana, seler) z ryżem, filet z indyka w sosie śmietanowym (mąka pszenna, śmietana), ziemniaki, szparaga z bułką tartą, herbata.
Podwieczorek: Banan, ciasto (jaja, mąka pszenna).
Środa (22.03.2023)
Śniadanie: Chleb (mąka pszenna, mleko), masło, parówka, herbata
Obiad: Rosół (seler) z makaronem (mąka pszenna, jaja), bigos, pieczywo (mąka pszenna, mleko), herbata.
Podwieczorek: Jogurt, wafle ryżowe.
Czwartek (23.03.2023)
Śniadanie: Bułka (mąka pszenna, mleko), masło, pasztet drobiowy, ogórek, herbata.
Obiad: Krem z cebuli (mąka pszenna, śmietana, seler) z groszkiem ptysiowym (mąka pszenna, jaja), schab w sosie (mąka pszenna, śmietana), ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty, herbata.
Podwieczorek: Pączek (mąka pszenna, mleko), mandarynka.
Piątek (24.03.2023)
Śniadanie: Chleb (mąka pszenna, mleko), masło, ser żółty, papryka, kawa zbożowa (mleko).
Obiad: Barszcz zabielany (mąka pszenna, śmietana, seler), łazanki (mąka pszenna, jaja) z kapustą, herbata.
Podwieczorek: Mus, ciasto (jaja, mąka pszenna).
33-330 Grybów
Biała Niżna 495